Koncert på Grænselandsudstillingen 2016

Brødrene Christian (tenorsax) og Peter Vuust (bas) samt Henrik Gunde (piano) vil onsdag 24.8 kl.19:30 give koncert med swingende jazz på årets Grænselandsudstilling i Sønderjyllandshallen, arrangeret af Aabenraa Kunstog Musikforening. Temaet for koncerten er ”Kærligheden til den gode sang”.
 
Der vil blive spillet (ikke sunget!) bl.a. numre som Månestrålen / The Man I Love / Eclipse og Vårvise fra CD’en Storytelling; altså danske og udenlandske numre fra viser til jazzstandarder i skøn forening.
Christian Vuust, tenorsaxofonist og komponist underviser desuden på Det Jyske Musikkonservatorium I Aarhus i bl.a. sammenspil og hørelære. Han har optrådt med en række prominente jazzskikkelser og udgivet 15 albums som leder og over 50 albums som medvirkende. Hans bror Peter, bassist og komponist, er en sjælden kombination af jazzmusiker og forsker i verdensklasse. Han er leder af Aarhus Universitet Center for Music in the Brain, som undersøger musikkens indvirkning på hjernen i forskellige sammenhænge. Han er desuden en flittig foredragsholder og musiker.
 
Henrik Gunde er en af landets travleste jazzmusikere, som passer ind i alle formater og behersker de fleste stilarter. Og så er han begavet med et sjældent formidabelt swing, der kan høres på hans seneste CD: Gunde on Garner. Der er således lagt op til en stor aften i Sønderjyllandshallen under årets Grænselandsudstilling, hvor lektor Kirsten Bengtson indleder aftenen med en rundvisning i udstillingen kl. 18:00.