BUSINESS STRESS EXPRESS åbner Grænselandsudstillingen 2014

Ny nordisk rockabilly.
 
Business Stress Express giver den autentiske old school rock ́n ́roll en nordisk renæssance. ”Vi vil gerne gøre oprør imod den udvikling som teknologien og popkulturen har trukket rockmusikken i.” Så klar er talen fra forsanger og kontrabassist Thomas Valter, guitarist Bo Møller og trommeslager Søren Pedersen, der tilsammen udgør Business Stress Express.
 
Dannet omkring en fælles kærlighed for lige dele decibel og sveddråber forsøger de tre medlemmer at kombinere knitrende rørforstærkere, skramlede aluminiumskapsler og humoristiske danske tekster til et univers de selv har navndøbt ”new nordic rockabilly”. Thomas Valter, Bo Møller og Søren Pedersen er klar til at udfordre det moderne rockudtryk med lige dele absurditet og galskab, og ja, bandet er bevidste om, at forbogstaverne i bandnavnet bliver til BSE, som også er den originale betegnelse for sygdommen kogalskab (Bovine Encephalopathy).
 
Business Stress Express er en blandning af absurditet og galskab blandet med aggresivitet, energi, fart over feltet og BSE er ikke bange for at stange et par sandheder ud, til dem der måtte fortjene det. ”Vores musik er energisk, rå og kontant. Bandopstillingen med trommer, guitar og kontrabas får os måske til at minde om et ameri- kansk countryband, men vi forsøger at håndtere instrumenterne som et punkband”, forklarer de tre bandkompagnonger, der har spillet sammen siden 2010.