Koncert

Onsdag 23. august kl. 19.30. ROCKMUSIK TIL GULDALDERMALERIER - Søren Mølstrøm og band. Rundvisning i udstillingen for koncertpublikum kl. 18 v. lektor Kirsten Bengtson. Arrangør: Aabenraa Kunst & Musikforening.
Digteren Søren Mølstrøm er kendt for sin skæve og folkelige tilgang til kunst. Han har sat fut i malerierne på Fuglsang Kunstmuseum sammen med De Nattergales Carsten Knudsen, fortalt John Kørner løgnehistorier om Eckersberg, og læst maleridigte højt i Kunstquizzen. I de sidste to år har han - sammen med sit band - turneret landet rundt med det omdiskuterede show ‘Rockmusik til guldaldermalerier’.
 
Om bandet
 
Asger Mygind (trommer) er uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium og bl.a. kendt som frontmanden i det anmelderroste progressive rockband VOLA (Mascot Records).
 
Morten Jakobsen (bas) er fast bassist i det danske rockband Big Fat Snake og har derudover spillet sammen med en lang række prominente musikere, der tæller alt fra Sanne Salomonsen til Caroline Henderson.
 
Jens Villy (guitar) er producer, guitarist og komponist for bl.a. Århus Filmby og har derudover dyrket en helt særlig kombination af rock, folk og jazz i forskellige konstellationer, bl.a. De Oldjordiske og Snejegast.
 
Morten Alkjær Lassen (harmonika) studerer på Musikhögskolan i Malmö med harmonika som hovedinstrument og spiller derudover harmonika i klezmer-bandet Sherzandum, der modtog folk-talentprisen ved Danish Music Awards 2014.
 
Frederik Larsen (lydmand) er uddannet lydtekniker fra Den Rytmiske Højskole og har derudover arbejdet som lydmand i mange forskellige sammenhænge, bl.a. for Christian Leth.